فهرست مطالب

مدیریت بازاریابی - پیاپی 54 (بهار 1401)

مجله مدیریت بازاریابی
پیاپی 54 (بهار 1401)

  • تاریخ انتشار: 1400/10/06
  • تعداد عناوین: 7
|
  • شادی شهریاری*، فریده حق شناس کاشانی صفحات 1-23
    مقدمه

    رسانه های اجتماعی، به تبلیغات اجازه می دهد تا به افراد بیشتری دسترسی پیدا کنند و هدف این مقاله بررسی تاثیر تبلیغات بازاریابی چریکی در رسانه های اجتماعی بر تصویر برند است.

    روش پژوهش

     پژوهش حاضر از لحاظ ماهیت از نوع توصیفی - پیمایشی و از لحاظ هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری پژوهش دانشجویان دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات که از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، می باشندکه تعداد 382 نفر به عنوان نمونه انتخاب شد. روش نمونه گیری تصادفی ساده و ابزار گردآوری داده پرسش نامه می باشد. برای تحلیل اطلاعات از نرم افزار اسمارت پی ال اس 4 استفاده شده است.

    نتیجه

    نتایج، مدل پیشنهادی و تاثیر تبلیغات بازاریابی چریکی در رسانه های اجتماعی بر تصویر ذهنی و عملکردی برند را تایید می کند.

    نتیجه گیری

    این مطالعه ثابت می کند که IACM برای استفاده در زمینه های مختلف معتبر است. در سمت مدیریتی، این مطالعه برای بازاریابان چارچوب مرجع جهت درک فرآیند اتخاذ اطلاعات بازاریابی چریکی در رسانه های اجتماعی ارایه می کند.

    کلیدواژگان: بازاریابی چریکی، شبکه های اجتماعی، تصویر عملکری برند، تصویر نمادین برند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
  • ارش دهقان، محمدجواد تقی پوریان*، سهیلا نظرپور، مرضیه گرجی صفحات 25-67

    نقش برندها در شناسایی محصول شرکت در بازارهای رو به گسترش امروزی، نقشی انکارناپذیر است. مطالعه حاضر به طور خاص بر مراکز درمانی و برندهای مربوط به این مراکز متمرکز می باشد. مساله مدیریت برند در این صنعت چندان جدی گرفته نشده و بسیاری از مراکز خوشنام و دارای برندهای محبوب در میان مشتریان هدف، آنچنان که باید متمرکز بر استفاده از مزیت های موجود در برند نبوده و آنچه که در چنین بازاری مزیت آفرین است، منابع انسانی (پزشکان) هستند و نه برندهای این مراکز. هدف پژوهش حاضر شناسایی عوامل تعیین کننده و پیامدهای اصالت برند در صنعت بهداشت و درمان می باشد. از این رو پژوهش گر با اتخاذ روش تحقیق کیفی از یک سو به دنبال ارایه راهکارهایی در جهت رفع مساله ای ملموس در محیط مطالعاتی بوده و از سوی دیگر تلاش داشته است تا شکاف های مطالعاتی و پژوهشی در بخش مدیریت برند در ایران را از طریق شناسایی پیشایندها و پیامدهای بومی موجود در زمینه اصالت برند، کاهش بخشد. در پژوهش حاضر از ابزار مصاحبه (نیمه ساختاریافته) در بخش کیفی در راستای گردآوری داده ها استفاده شده است. در راستای گردآوری داده های کیفی از خبرگان حوزه اصالت برند در حوزه درمان و سلامت کشور، از پنل خبرگان استفاده گردید. در این پژوهش اعضاءء پنل خبرگان با استفاده از رو یکرد نمونه گیری گلوله برفی گزینش گردیدند. عوامل شناسایی شده برای اصالت برند 2 عامل، عوامل شناسایی شده برای پیشایندهای اصالت برند 6 عامل (استراتژی برند، عوامل مربوط به مشتری، خدمات برند، عوامل بنیادین، ارتباطات برند، اقدامات متمایز کننده) و عوامل شناسایی شده برای پیامدهای اصالت برند 3 عامل (پیامدهای مربوط به برند، پیامدهای نگرشی - عاطفی، پیامدهای رفتاری) می باشد. پیشنهاد می گردد صاحبان برندهای حوزه بهداشت و درمان با بکاربستن استراتژی های مربوط به هریک از پیشایندهای اصالت برند زمینه را برای ارتقای پیامدهای حاصل از آن فراهم کنند.

    کلیدواژگان: بازاریابی سلامت، اصالت برند، عشق به برند، درگیری ذهنی با برند
  • کریم اسگندری*، لیلا بیگلو صفحات 69-91

    بازاریابی صنعتی به عنوان آن دسته از عملکردها و فعالیت های تجاری و بازرگانی تعریف شده است، که فرآیندهای مبادله را بین تولیدکنندگان و مشتریان سازمانی تسهیل می کند. ماهیت بازاریابی صنعتی را می توان، خلق ارزش برای مشتریان به وسیله ارایه کالاها و خدماتی دانست که نیازهای سازمانی و اهداف آن ها را تحقق می بخشد. مقاله حاضر، نظری اجمالی بر تحقیقات در مورد شناسایی عوامل موثر در ارزیابی بازاریابی صنعتی (B2B) می اندازد. در پژوهش حاضر داده ها کاملا طبیعی و بدون دستکاری گردآوری شده اند، در زمره تحقیقات توصیفی (غیر آزمایشی) شمرده می شود. پس از تعیین سوال های پژوهش، به منظور انجام جست وجوی نظام مند، پیش از هر اقدام، باید محدوده جستجو بر اساس روش فراترکیب مشخص شد. برای این منظور تلاش شده است مجموعه مقالات منتشر شده در پایگاه های داده، مجله ها، کنفرانس ها و موتورهای جستجوی مختلف در سال های 2000 تا 2015 بررسی شده است. یافته های تحقیق صورت گرفته به کمک روش فراترکیب روی 20 مقاله نهایی انتخاب شده بیانگر این است که«توسعه امکانات بالقوه بازار»، «تجزیه و تحلیل سهم بازار»، «تجزیه و تحلیل فروش»، «پیش بینی»، «تجزیه و تحلیل رقیب»، «محک زدن رقبا»، «چگونگی پذیرش کالای جدید و امکان بالقوه آن»، «مطالعات مربوط به روند کسب وکارها»، «مشخص کردن سهمیه فروش» جزء مولفه های موثر در ارزیابی بازاریابی صنعتی می باشد. در این پژوهش، در نهایت مدلی مناسب برای ارزیابی تحقیقات بازاریابی صنعتی (B2B) با تاکید بر الگوی رفتار خرید سازمانی ارایه شد.

    کلیدواژگان: بازاریابی، بازاریابی صنعتی، خرید صنعتی، رفتار خرید سازمانی
  • ودود جوان امانی، حمید اکبری* صفحات 93-110

    تاکنون در رابطه با پارک های علم و فناوری تحقیقاتی صورت گرفته است، اما در زمینه عوامل موثر بر ارزش ویژه برند در شرکت های دانش بنیان تحقیقاتی دیده نمی شود. با توجه به این موضوع که توانایی ارایه محصولات فناورانه و نوآورانه عامل موفقیت شرکت ها در محیط به شدت پویا می باشد، صاحب نظران دانش بازاریابی در کسب وکارهای دانش بنیان را به عنوان مبنا و اساس مزیت رقابتی پایدار مطرح کرده اند. از این رو، هدف اصلی این مقاله بررسی تاثیر برندسازی در گسترش بازاریابی و صادرات شرکت های دانش بنیان در بازار کشورهای همسایه است. همچنین داده ها بوسیله پرسش نامه از مشتریان شرکت های دانش بنیان واقع در پارک علم و فناوری مازندران جمع آوری گردید. در این پژوهش از نرم افزارهای Spss20 معادلات ساختاری و Smart pls2 برای بررسی روایی و پایایی متغیرهای پژوهش استفاده شده است. نتایج این پژوهش نشان می دهد که رهبری با استراتژی بازاریابی، رهبری با زیر ساخت، زیر ساخت بازاریابی با آمیخته بازاریابی، آمیخته بازاریابی با ارزش ویژه برند، تحلیل و درک بازار با استراتژی بازاریابی و زیر ساخت با تحلیل و درک بازار رابطه مثبت و معنی داری دارند. اما رهبری بر تحلیل و درک بازار، تحلیل و درک بازار با آمیخته بازاریابی و استراتژی بازاریابی با آمیخته بازاریابی رابطه مثبت و معنادار ندارند. یافته های این مطالعه دارای کاربردهای عملی برای افزایش ارزش ویژه برند از طریق تقویت الگوهای بازاریابی رابطه مند است.

    کلیدواژگان: رهبری، بازاریابی، برند، صادرات، شرکت های دانش بنیان
  • سیده سمیه قربی*، محمد اکبری اره کمری، محمد قاسمی نامقی صفحات 111-129

    با ظهور شبکه های اجتماعی، سبکی جدید در تعاملات و نحوه ارتباطات بشر در سراسر دنیا بوجود آمده است. این تغییر سبک در حوزه هایی مانند بازاریابی و رفتار مصرف کننده، منجر به تمرکز و توجه بیش از پیش به مشتری شده است. از این رو هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر فعالیت های بازاریابی شبکه های اجتماعی بر قصد خرید مجدد و ارتباط اجتماعی پایدار در شرکت آتی ساز ایرانیان در شهر مشهد می باشد. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر شیوه گردآوری داده ها، توصیفی - پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش شامل مشتریان شرکت آتی ساز ایرانیان در شهر مشهد می باشد. روش نمونه گیری، تصادفی ساده است. تعداد نمونه در این پژوهش، 374 نفر مشخص شده است. ابزار مورد استفاده برای جمع آوری داده ها، پرسش نامه استاندارد می باشد؛ که روایی صوری و محتوایی آن مورد تایید اساتید و کارشناسان حوزه بازاریابی است. همچنین جهت تعیین روایی همگرا از روش میانگین واریانس استخراج شده استفاده شده است. برای محاسبه پایایی از آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی استفاده شده است. جهت تجزیه تحلیل داده ها از نرم افزار معادلات ساختاری، پی ال اس استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهند که فعالیت های بازاریابی شبکه های اجتماعی تاثیر مستقیم، مثبت و معناداری بر قصد خرید مجدد و ارتباط اجتماعی پایدار و رضایت مشتری دارد. همچنین نتایج بررسی متغیرهای میانجی نیز نشان می دهند که تجربه مشتری و ارزش ادراک شده تاثیر مثبت و مستقیم بر رضایت مشتری دارند. از سوی دیگر بین متغیرهای هویت مشتری و رضایت مشتری ارتباط معناداری مشاهده نشده است.

    کلیدواژگان: قصد خرید، ارتباط اجتماعی پایدار، بازاریابی شبکه های اجتماعی، هویت اجتماعی
  • امید محمدی، علی پیرزاد*، سید نجم الدین موسوی صفحات 131-149
    بازاریابی محیط زیست دوستانه که به دلیل افزایش نگرانی ها و آگاهی های زیست محیطی در حال ظهور است به عنوان یک استراتژی محبوب تبلیغاتی مورد توجه قرار گرفته است. علاوه بر این، جهت رسیدن به درکی بهتر نسبت به جنبش زیست محیطی یک ملت خاص، آزمون چگونگی نگاه مصرف کنندگان آن کشور نسبت به مسایل زیست محیطی و در نتیجه نحوه رفتار آن ها موضوع مهمی است. پژوهش حاضر با هدف طراحی مدل توسعه ای بازاریابی سبز برای محصولات ارگانیک شرکت طبیعت زنده با برند (سینره) در استان کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت. روش پژوهش بر اساس هدف کاربردی و از نظر گردآوری داده ها کیفی بوده است. جامعه آماری در بخش کیفی، خبره های بازاریابی بودند. خبرگان با روش نمونه گیری هدفمند و گلوله برفی شناسایی شدند که با توجه به کفایت داده ها، در مجموع با 10 خبره مصاحبه شد. برای گردآوری داده ها از مصاحبه استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از رویکرد تیوری داده بنیاد استفاده شد. نتایج به دست آمده موید این موضوع بود که برچسب پاک، دغدغه زیست محیطی، تبلیغات سبز، بسته بندی سبز و قیمت سبز بر رفتار زیست محیطی مشتریان تاثیر دارند. در بخش کمی جامعه آماری پژوهش، فروشندگان فروشگاه های استان کهگلویه و بویراحمد با سطح مناسب فروش محصولات سینره به تعداد 40 نفر بودند، که هر 40 نفر مورد ارزیابی قرار گرفتند. تحلیل یافته ها با استفاده از روش معادلات ساختاری انجام پذیرفت و نتایج نشان داد که دغدغه زیست محیطی به میزان 0/807، بسته بندی سبز به میزان 0/804، تبلیغات سبز به میزان 0/90، قیمت سبز 0/79 و برچسب پاک به میزان .0/29 بر رفتار مصرف کننده تاثیر دارد.
    کلیدواژگان: بازاریابی سبز، مدل توسعه ای، تبلیغات سبز، محصولات ارگانیک، طبیعت زنده
  • عباس قائدامینی هارونی*، مهرداد صادقی ده چشمه، سیامک کورنگ بهشتی، مجید ماهرانی برزانی صفحات 151-175
    هدف از پژوهش تعیین میزان اثرات عملکرد برند بر رفتار خرید مصرف کننده از طریق متغیرهای واسط اعتماد به برند و تصویر برند و ارزش ویژه برند و وفاداری به برند در مشتریان فروشگاه های لوزام صنعتی و خانگی شهر اصفهان (مورد مطالعه: برند بوش) است. جامعه آماری تحقیق حاضر را کلیه مراجعان و مشتریان فروشگاه های لوزام صنعتی و خانگی شهر اصفهان تشکیل دادند. حجم نمونه آماری پژوهش بر اساس جدول مورگان 384 نفر به دست آمد. که روایی پرسش نامه ها بر اساس روایی محتوایی با استفاده از نظر صاحب نظران، صوری بر مبنای دیدگاه تعدادی از جامعه آماری و سازه با روش تحلیل عاملی مورد بررسی قرار گرفتند و روایی مورد تایید قرار گرفت و از سوی دیگر پایایی پرسش نامه ها با روش آلفای کرونباخ به ترتیب برای اعتماد به برند 0/845، وفاداری به برند 812/، تصویر برند 0/822، عملکرد برند 0/811، ارزش ویژه برند 0/777 رفتار خرید مصرف کنندگان 0/866 برآورد شد و تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح توصیفی و استنباطی مشتمل بر ضریب همبستگی پیرسون و الگوسازی معادلات ساختاری (SEM) انجام گرفت. نتایج نشان داد که بین عملکرد برند بر اعتماد به برند با ضریب تاثیر 0/54، عملکرد برند بر تصویر برند با ضریب تاثیر 0/45، اعتماد به برند بر تصویر برند با ضریب تاثیر 0/25، عملکرد برند بر وفاداری به برند با ضریب تاثیر 0/68، تصویر برند بر ارزش ویژه برند با ضریب تاثیر 0/76، وفاداری به برند بر متغیرهای ارزش ویژه برند و رفتار خرید مصرف کننده به ترتیب با ضریب تاثیر 0/90 و 0/61 و ارزش ویژه برند بر رفتار خرید مصرف کننده با ضریب تاثیر 0/44 رابطه مثبت و معنادار وجود دارد. لذا فرضیه اصلی پژوهش مورد تایید قرار گرفت. هر چند که تاثیر اعتماد به برند به صورت مستقیم بر متغیر رفتار خرید مصرف کننده با ضریب تاثیر 0/04 معنادار نگردید.
    کلیدواژگان: اعتماد به برند، عملکرد برند، تصویر برند، وفاداری به برند، ارزش ویژه برند، رفتار خرید مصرف کننده
|
  • Shadi Shahriari *, Farideh Haghshenas Kashani Pages 1-23
    Introduction

    Social media allows advertising to reach more people and the purpose of this article is to examine the effect of guerrilla marketing advertising on social media on the brand image.

    Methods

    The present study is descriptive-survey in nature and applied in terms of purpose. The statistical population of the research is the students of the Azad University of Research Sciences who use social networks, of which 382 people were selected as a sample. Simple random sampling and data collection tool is a questionnaire. Smart PLS 4 software was used for data analysis.

    Results

    The results confirm the proposed model and the effect of guerrilla marketing advertisements on social media on the mental and functional image of the brand.

    Conclusion

    This study proves that IACM is valid for use in various fields. On the managerial side, this study provides marketers with a reference framework for understanding the process of adopting guerrilla marketing information on social media.

    Keywords: Guerrilla Marketing, Social Networks, Brand Action Image, Symbolic Brand Image, Islamic Azad University, Research Sciences Branch
  • Arash Dehghan, MohammadJavad Taghipourian *, Sohiela Nazarpour, Marzieh Gorji Pages 25-67

    The role of brands in identifying the company's product in today's expanding markets is undeniable. The present study focuses specifically on medical centers and brands related to these centers. The issue of brand management in this industry is not taken very seriously and many well-known centers with popular brands among target customers do not focus as much as they should on taking advantage of the existing brand and what is advantageous in such a market are the resources. They are human (doctors) and not the brands of these centers. The purpose of this study is to identify the determinants and consequences of brand authenticity in the healthcare industry. Therefore, by adopting a qualitative research method, on the one hand, the researcher has sought to provide solutions to solve tangible problems in the study environment, and on the other hand, has tried to eliminate study and research gaps in brand management in Iran. Reduce by identifying local antecedents and implications for brand authenticity. In the present study, interview tools (semi-structured) in the qualitative section have been used in order to collect data. In order to collect qualitative data from experts in the field of brand authenticity in the field of treatment and health of the country, an expert panel was used. In this study, members of the panel of experts were selected using the snowball sampling approach. Factors identified for brand authenticity are 2 factors, identified factors for brand authenticity antecedents are 6 factors and identified factors for brand authenticity consequences are 3 factors.

    Keywords: health marketing, brand authenticity, Brand Love, brand involvement
  • Karim Esgandari *, Leila Beigloo Pages 69-91

    Industrial marketing is defined as those business and commercial activities that facilitate exchange processes between manufacturers and corporate customers. The nature of industrial marketing can be considered as creating value for customers by providing goods and services that meet their organizational needs and goals.The present article provides an overview of research into identifying the factors influencing industrial marketing (B2B) evaluation. In the present study, the data were collected completely naturally and without manipulation, it is considered as descriptive (non-experimental) research. After determining the research questions, in order to perform a systematic search, before any action, the search scope should be determined based on the meta-combination method. For this purpose, an attempt has been made to review the collection of articles published in various databases, journals, conferences and search engines from 2000 to 2015. The findings of the research using the meta-combination method on the 20 final selected articles indicate that "development of potential market facilities", "market share analysis", "sales analysis", "forecast", "analysis "Competitor", "Competitors benchmarking", "How to accept a new product and its potential", "Business process studies", "Determining the sales quota" are some of the effective components in evaluating industrial marketing. In this study, finally, a suitable model for evaluating industrial marketing (B2B) research with emphasis on organizational purchasing behavior pattern was presented.

    Keywords: marketing, Industrial marketing, Industrial Purchasing, Organizational Purchasing Behavior
  • Vadood Javan Amani, Hamid Akbari * Pages 93-110

    So far, there has been much research in the fields of science and research technology, but there is no research found on the determinants of brand equity in knowledge firms. Considering that the ability to provide technological and innovative products is the key to the success of firms in a highly dynamic environment, Experts have developed the knowledge of marketing in knowledge businesses as the basis for sustainable competitive advantage. Therefore, the main objective of this paper is to explore the effect of branding in the development of marketing and exporting knowledge companies' products to the neighboring countries' markets. Data were collected by questionnaire from customers of knowledge firms based on Mazandaran science and science parks. As the research methodology, SPSS20 software has been used for structural equations and Smart PLS2 to evaluate the validity and reliability of the research variables. The results show that there are positive and significant relationships among leadership with marketing strategy, leadership with the marketing mix, marketing mix with marketing strategy, marketing strategy with market analysis and perception. However, leadership has not positive and significant relationship with the marketing mix, market perception with the marketing mix, and marketing strategy with the marketing mix. Findings of this study have practical applications to increase brand equity by strengthening relationship marketing patterns.

    Keywords: leadership, marketing, branding, Exporting, Knowledge Companies
  • Sayede Somayeh Ghorbi *, Mohammad Akbari, Mohamad Ghasemi Pages 111-129

    With the advent of social networks, a new style of human interaction and communication has emerged around the world. This change in style in areas such as marketing and consumer behavior has led to more focus and attention on the customer. Therefore, the aim of the present study is to investigate the effect of social media marketing activities on repurchase intention and sustainable social communication in Atisaz Iranian Iranian Company in Mashhad. The present study is applied in terms of purpose and descriptive-survey in terms of data collection method. The statistical population of this research includes the customers of Atiesaz Iranian Company in Mashhad. The sampling method is simple random. The number of samples in this study is 374 people. The tool used for data collection is a questionnaire; the face and content validity of which is approved by professors and experts in the field of marketing. Also, to determine the convergent validity, the extracted mean variance method has been used. Cronbach's alpha and combined reliability were used to calculate the reliability. Structural equation software (PLS) was used to analyze the data. The results show that social network marketing activities have a direct, positive and significant effect on repurchase intention and sustainable social communication and customer satisfaction. The results of the study of mediating variables also show that customer experience and perceived value have a positive and direct effect on customer satisfaction. On the other hand, no significant relationship was observed between the variables of customer identity and customer satisfaction.

    Keywords: Purchase Intention, Social Communication, Sustainable, Social Network Marketing, social identity
  • Omid Mohammadi, Ali Pirzad *, Seyed Najmeddin Mousavi Pages 131-149
    Environmentally friendly marketing, which is emerging due to increasing environmental concerns and awareness, has been hailed as a popular advertising strategy In addition, in order to gain a better understanding of a particular nation's environmental movement, it is important to experiment how that  consumers view environmental issues and, consequently, how they behave. The aim of this study was to design a green marketing development model for organic products of live Nature Company with the brand (Cinere) in Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad Provinces. The research method was based on the applied purpose and was been qualitative in terms of data collection. The statistical population in the qualitative section were marketing experts. Experts were identified by targeted sampling and snowball sampling, which according to the adequacy of the data, a total of 10 experts were interviewed. Interviews were used to collect data. Ground data theory approach was used to analyze the data. The results confirmed that clean label, environmental concern, green advertising, green packaging and green price have an impact on customers' environmental behavior. In the quantitative part of the statistical population of the research, the sellers of stores in Kohgoluyeh and Boyer-Ahmad provinces with an appropriate level of sales of Cinere products that were 40 people, that all of whom were evaluated. The analysis of the findings was performed using the structural equation method and the results showed that the environmental concern was 0.807, green packaging was 0.804, green advertising was 0.90, green price was 0.79 and clean label was 0.29 that affects consumer behavior.
    Keywords: Green Marketing, Development model, Green advertising, Organic products, live Nature
  • Abbas Ghaedamini Harouni *, Mehrdad Sadeghi De Cheshmeh, Siamak Korang Beheshti, Majed Maharani Barzani Pages 151-175
    The purpose of this study was to determine the effects of brand performance on consumer buying behavior through the variables of interface between brand trust and brand image and brand equity and brand loyalty in customers of industrial and home appliance stores in Isfahan (Case study: Bosch brand). The statistical population of the present study consisted of all clients and customers of industrial and home appliances stores in Isfahan. The statistical sample size of the study based on Morgan table was 384 people. The validity of the questionnaires was examined based on the content validity using the opinion of experts, formally based on the views of a number of statistical and structural communities by factor analysis method and the validity was confirmed and on the other hand the validity of the questionnaires by Cronbach's alpha method For brand trust, 0.845, brand loyalty, 0.812, brand image, 0.822, brand performance, 0.811, brand equity, 0.777, respectively, consumer buying behavior was estimated to be 866, and data analysis was performed. Descriptive and inferential levels including Pearson correlation coefficient and structural equation modeling (SEM) were performed. The results showed that between brand performance on brand trust with an impact factor of 0.54, brand performance on brand image with an impact factor of 0.45, brand trust on brand image with an impact factor of 0.25, brand performance on loyalty To the brand with an impact factor of 0.68, brand image on the brand equity with an impact factor of 0.76, brand loyalty on the variables of brand equity and consumer buying behavior with an impact factor of 0.90 and 0.61 and brand equity, respectively. There is a positive and significant relationship between consumer purchasing behavior and an impact factor of 0.44. Therefore, the main hypothesis of the research was confirmed. However, the effect of brand trust directly on the variable of consumer purchasing behavior with an impact factor of 0.04 was not significant.
    Keywords: Brand trust, Brand performance, Brand Image, Brand Loyalty, Brand Equity, Consumer buying behavior